Haber

2023 Şafak Tavkul Sezonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Finali Akşehir’de Yapıldı

Konya Akşehir İlçe Belediyesi ve Türkiye Geleneksel Binicilik SporŞubeler Federasyonu iş birliği ile 2023 Şafak Tavkul Sezonu Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Final müsabakaları Akşehir’de yapılıyor.

29-30 Temmuz 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek müsabakalarda 28 kulüp ve 18 bireysel sporcu mücadele edecek. Küçükler, yıldızlar, gençler, yetişkin erkekler ve bayanlar kategorilerinde mücadele edecek 136 yarışmacı Türkiye Pisti’nde mücadele edecek ( Tabla Bendi) 29 Temmuz’da, balkabağı pistinde ise 30 Temmuz’da oynanacak. Nasreddin Hoca Stadı’nda yapılacak maçların madalya töreni 30 Temmuz 2023 Pazar günü yapılacak.

Atlı okçuluk sporcuları, Türkiye parkurunda yaptıkları müsabakalarda at sırtında yan taraftaki hedeflere oklar atarak gösterdikleri başarı ve tehlikeli hareketlerle izleyenleri heyecanlandırdı. Yarışın yarın yapılacak olan bölümünde ise balkabağı pist yarışları ve ödül töreni yapılacak.

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Çeyrek Finallerinin ilk gününü Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Fazilet Cantimur, ilçe protokolü ve vatandaşlar izledi. – KONYA

siran-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu